Starity

Katy Perry új tetoválást csináltatott

2011. december 02. 23:11   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry újabb tetoválással büszkélkedhet. Múlt héten, ingyenes koncertje után varratta magára a legújabb mintát.

hirdetés
Katy Perry új tetoválást csináltatott

Múlt héten, Katy Perry egy ingyenes koncerttel lepte meg rajongóit. A fellépés jól sikerült, és az énekesnő ünneplés képpen, egy tetoválószalon felé vette az irányt, ahol a jobb bokájára tetováltatott egy mintát. Az örökké vattacukrok és nyalókák világában élő Katy mi mást is varrathatott volna magára, mint egy mosolygó cukorkát.

A mintát nem más, mint maga Bang Bang készítette, aki Rihannának, Ashley Tisdale-nek, és Vanessa Hudgensnek is készített már tetotáválást. Az énekesnő Twitteren tette hírré a nagy eseményt, és a bal bokáját díszítő mosolygós eperrel, a felkarján lévő arab írással, és a csuklóján lévő Jesus felirattal együtt, ez a negyedik tetoválása.

A helyszínen ott volt Katy férje, Russel Brand is, aki kedvenc focicsapatának emblémáját varratta magára. A fiatal párnak nem ez az első, ilyenfajta közös élménye, ugyanis az arab írás mindkettejük felkarján megtalálható.


Katy új tetoválása

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek