Starity

Thalía tizenöt év után visszatért a Teletónba

2011. december 04. 20:08   |   Szerző: El Mexicano

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói énekesnő csaknem 15 év után ismét fellépett a Teletónban, amely fogyatékkal élő gyermekek rehabilitációs központjai számára gyűjt adományokat.

hirdetés
Thalía tizenöt év után visszatért a Teletónba

A Teletón (a telemaratón ’tévémaraton’ szóból) jótékonysági kezdeményezés és gálaest Mexikóban és még számos latin-amerikai országban, melynek célja adományok gyűjtése fogyatékkal élő gyermekeket gondozó rehabilitációs központok (centros de rehabilitación infantil, CRIT) számára.

Az első rendezvényre Mexikóban 1997-ben került sor, melyen az énekesnő Llegará (’El fog jönni’) című jótékonysági dalával lépett fel. A Pionera de Teletónként (’a Teletón úttörője’) is emlegetett mexikói hölgy csaknem tizenöt év után ismét fellépett és adakozott december 3-án, szombaton este az előkelő mexikóvárosi Auditorio Nacional rendezvényközpontban tartott eseményen, ahol az Enséñame a vivir (’Taníts meg élni’), valamint az Equivocada (’Tévedésben’) című dalait adta elő a tomboló gyermekközönségnek.

A fellépésről készült videó az alábbiakban tekinthető meg. Az eseménnyel kapcsolatos interjú megtekintéséhez kattints ide.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek