Starity

VV5: könnyes szemmel búcsúzott Annamária

2011. december 05. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vasárnap esti párbajon Vera győzedelmeskedett. Kis különbséggel ugyan, de a többség mégis a tengermélyérzésű lányt szeretné továbbra is a tévé képernyőjén látni.

hirdetés
VV5: könnyes szemmel búcsúzott Annamária
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az esti összefoglaló után rögtön kezdetét vette a párbaj, mely Lilu vezetésével zajlott. Először Vera, majd Annamária hagyta el a villát, utána pedig a stúdóban együtt elevenítették fel villabeli kapcsolatukat, valamint a legjobb és legrosszabb pillanataikat.

Lilu az elején elmondta a lányoknak, bármikor megszólalhatnak a párbaj folyamán, akkor is, ha épp nem kapnak kérdést. Több sem kellett a párbajozóknak, egymás szavába kezdtek vágni. Annamari az egész párbaj alatt alázta Verát azzal, hogy nem igaz képet mutat magáról, valamint, hogy szerinte nem illik rá a saját kategóriájának a jelzője.

A visszatekintések során Péterrel való gyengéd érzelmeiket is kielemezhettük. Annamária elmondta, hogy nála már lecsengett a Péter-sztori, csak egy másik, általa soha el nem felejthető illetőre – akit ráadásul meg is nevezett az élő egyenes adásban – hasonlít, ezért keltette fel az érdeklődését. Vera viszont még mindig el tudná képzelni magát a gonosz törpe mellett, szerint még akárhogy alakulhat a viszonyuk, ha visszekerül a villába, minden csak a jövő zenéje.

A Való Világ műsorának történetében másodszor fordult elő, hogy nem mondtak a villalakók kortesbeszédet társuknak. Kinga mindkét lánnyal jóban volt, ezért nem vállalta fel, hogy valamelyik lány mellett dönt. Gergő pedig szintén nem akart korteskedni. A többiek pedig mind Annamáriát várták vissza, így egyedül neki jutott kortesbeszéd Seherezádé előadásában.

A párbaj vége felé lecsillapodtak a kedélyek, az eredményhiretés után pedig drámai hangulat uralkodott a stúdióban. Vera mindössze 56%-al jutott vissza a luxusbörtönbe, de az örömtől zavarodottságában alig talált vissza a villába, nem tudta merre kell fordulni, melyik ajtókon kell bemenni, így kisebbfajta bohózat tanúi lehettünk.

Annamária eközben csak a könnyeivel küzdött, Liluval nem tudott sok szót váltani, de azt elmondta, hogy nem érzi magát kevesebbnek a vereség miatt és amiért eddig harcolt, azért továbbra is fog. Az utolsó szó jogán Seherezádé barátnőjétől búcsúzott el, akiben olyan értékeket vélt felfedezni, ami amúgy nem látszik rajta. Azóta is próbáljuk kitalálni, vajon milyen rejtett értékeket hordoz a szőke Go-go táncos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek