Starity

Demi Lovato újra a rehabon

2011. december 05. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő december 4-én ismét ellátogatott a rehabilitációs klinikára, ahol egykor kezelték.

hirdetés
Demi Lovato újra a rehabon

Demi Lovato többször is hangoztatta, mióta elhagyta a rehabilitációs klinikát, hogy mennyire hálás az ott dolgozóknak, amiért közös erővel igyekeztek segíteni a problémáin. Nagyon jó véleményen van a kezelőintézetről, így úgy döntött, ismét felkeresi azt.

Szerencsére nem kell megijedni, az ott töltött három hónaphoz képest betoppanása mindössze villámlátogatásnak számított, hiszen az énekesnőnek ezúttal nincsenek gondjai, mindössze hiányzott számára a légkör, a páciensek, valamint az ápolók. Élményeiről a Twitteren adott hangot, ahol elmondta, mennyire jó volt visszatérni az Illinois állambeli klinikára: „Hű, micsoda inspiráló nap... Sok könnyet hullajtottunk, és még több emléket hoztunk vissza a Timberline Knollsba.”

A Rocktábor sztárja azt is hozzáfűzte, volt ideje megosztani élményeit a betegekkel, ezzel próbálva segítséget nyújtani abban, hogy felfedezzék, az élet nem olyan szörnyű, mint amilyennek látszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek