Starity

Keleti Andrea fia is kiscsillag lesz

2011. december 06. 18:06   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keleti Andrea kisfia jelentkezni szeretne a tavasszal induló Csillag születikbe, amely Ördög Nóra és Lilu vezetésével fog zajlani. Egy jelentkező már biztosan van!

hirdetés
Keleti Andrea fia is kiscsillag lesz

Keleti Andrea, a Szombat esti láz győztese kisfia, a hatéves Máté különös kéréssel fordult szüleihez: jelentkezni szeretne a Csillag születik nevű tehetségkutatóba. A szülők először nagyon meglepődtek, viszont utána már repestek az örömtől, hogy csemetéjük az ő nyomdokaiba akar lépni.

Andrea a Blikknek mesélt büszkén kisfia fejlődéséről: „Folyamatosan változik, hogy mi akar lenni, most éppen zsonglőr, pilóta és persze cukrász is, ugyanis remekül süt. A nővérével, Vikivel maximálisan kiveszik a részüket a karácsonyi készülődésből, de Máténál most a break az első. Nagyon komoly összeállítással készül, rengeteg figuránk van, földön fekvős, cigánykerekes, a finálé pedig az ágyról leugrás.”

A Csillag születiknek egy jelentkezője már biztosan akad Máté személyében. Édesanyja azt is elmondta, hogy kisfia tudásával még őt is elvarázsolja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek