Starity

Emily Osment sötétbarnára váltott

2011. december 08. 09:09   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki gondolta volna, hogy Emily Osment ismét lecseréli frizurája színét? Egy közösségi oldalra töltött fel pár napja egy képet, amelyen sötétbarna hajszínnel látható.

hirdetés
Emily Osment sötétbarnára váltott

Emily Osment a napokban a Twitterére töltött fel egy képet, amelyen sötétbarna hajszínnel látható. Bár tényleg festésre került a sor, és megszabadult szőke hajszínétől, a rajongókat hamar lelombozta: Twitteren figyelmeztetett mindenkit, hogy ne szokják meg új haját, mert már nem sokáig lesz ilyen: „Egyre boldogabb leszek, hogy ennyi lármát okoztam csupán egy kis változással. Már nem sok idő, és újra szőke leszek, ne aggódjatok!”

Nem ez volt az első eset, hogy hajfestésre került a sor. Szeptemberben a tarkója felett festette be a haját vörösre, de az sem sokáig tartott. Úgy látszik, van mersze új dolgokat kipróbálni az énekesnőnek, aki egyébként főiskolára jár, de dolgozgat az új albumán is.


Emily Osment merész és bevállalós: a jelenlegi hajszíne sötétbarna, de volt már vörös is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek