Starity

Valóra vált Meisa Kuroki álma

2011. december 07. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meisa Kuroki december 6-án, azaz Mikulás-napján fejezte be első, országos turnéját, mellyel teljesült az egyik nagy vágya.

hirdetés
Valóra vált Meisa Kuroki álma

Több, mint két hónapig turnézott a japán szépség, Japán összes nagyobb városát bejárva. Az énekesnő kemény, nehéz, de csodálatos dolognak tartja ezt az időszakot, ám december 6-án hivatalosan is befejezte első, országos turnéját.

Meisa Kuroki még október 3-án indult el turnéjára, első állomása Osakában volt. Azt gondolnánk, hogy Meisa ez idő alatt csak a turnéjára koncentrált, ám ő nem állt meg egy percre sem. Pihenés helyett fotózással töltötte a szabadidejét. Először a L'Oréal Paris, majd a Lukia arca lett, aminek a reklámfilmje alá bevágáták legújabb számát, a Woman's Worth-öt, aminek a klipjében Meisa ismét megmutatta szexisebb oldalát is.

Az énekes-színésznő a Twitterén osztotta meg élményét a rajongóival: „Köszönöm nektek, hogy ennyien eljötettek és bíztattatok. Sosem tudom ezt eléggé megköszönni. Valóra váltottátok az egyik legnagyobb álmomat” – csiripelte az énekesnő.

Mei egy meglepetéssel is készült a rajongóinak, hiszen a turnéja utolsó állomásán, Tokióban előatta a Woman's Worth című szerzeményét. Ezúton is gratulálunk neki az első sikeres turnéjához!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek