Starity

Gyereksztárok a Lila Akác-közből

2011. december 13. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sorra vettük a népszerű sorozat, a Született feleségek gyereksztárjait, akikre talán első pillantásra fel sem figyelünk, pedig hatalmas jövő előtt állnak.

hirdetés
Gyereksztárok a Lila Akác-közből

Gyerekszínészek – akiket mindenki nagyon szeret, mert édesek és tehetségesek. A Lila Akác-köz bővelkedik fiatal csemetékben, hiszen a hamarosan végéhez érő sorozat évadról évadra újabb ismeretlen arcokkal lepett meg minket – akik természetesen nem csak bajkeverő felnőttekből álltak. Bemutatjuk azokat az ifjú színészeket, akikre fényes karrier várhat Hollywoodban!

Mason Vale Cotton és Maxwell Perry Cotton

A testvérpárost az egyik legédesebb testvérpárnak tartja a filmipar. Maxwell volt a főszereplője a Dennise the Manice Christmas című filmnek, melyben nemcsak ő, hanem testvére, Mason is szerepelt – akinek arca a Született feleségekből lehet ismerős, hiszen ő alakította Susan és Mike Delfino fiát, M.J.-t. A fiúk egyébként a való életben nagyon jó testvérek, kitartanak egymás mellett, és sok rendezvényen együtt jelennek meg.

Shane Kinsman és Brent Kinsman

A két rosszcsont alakította a Scavo ikreket a sorozatban, a kezdetektől egészen az ötödik évadig, amikor is a Carver tesók leváltották őket (bár néhány rész erejéig még láthattuk őket a műsorban), mivel a sorozatban öt évet ugrott előre a történet. Első komolyabb szerepüket a Tucatjával olcsóbb című családi vígjátékban kapták, ahol a bajkeverő ikerpárt alakították. Az utóbbi időben eltűntek a rivaldafényből, de talán nem örökre, hiszen Hollywoodban mindig is nagy sikernek örvendtek az ikerpárokat bemutató akciófilmek és vígjátékok.

Madison Lovato

A fiatal lány a Disney-csillag, Demi Lovato testvére, mégsem ez az oka ismertségének: azelőtt jöttek rá, hogy valójában féltestvérek a Lovato lánnyal, hogy a problémákkal küzdő sztár kishúga megkapta volna Juanita Solis szerepét a Született Feleségekben. Mialatt Eva Longoria gőgös lányát alakította a showműsorban, nővére sorozatában is kapott egy kisebb szerepet: az egyik részben ő alakította a fiatal Sonnyt, a Sonny, a sztárjelöltben. Nővéreivel, de főleg Demivel remek kapcsolatot ápol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek