Starity

Készül Demi Lovato és Kelly Clarkson duettje

2011. december 11. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovatóról köztudott volt, hogy kilencéves kora óta Kelly Clarkson a példaképe, hisz rengeteg interjúban hangzott el a szájából. Nemrég Kelly is azt nyilatkozta, hogy nagy rajongója az énekesnőnek, így hamarosan kiadnak egy közös dalt.

hirdetés
Készül Demi Lovato és Kelly Clarkson duettje

Péntek este Kelly Clarkson és Demi Lovato megosztották a színpadot a Z100 Jingle Ball nevezetű rendezvényen New Yorkban, hogy együtt adják elő a Have Yourself A Merry Little Christmas című dalt.

Szombat este ismét egy helyen léptek fel Miamiban az Y100 Jingle Ballon. A show kezdete előtt Kelly feltárt egy nagyon izgalmas hírt: „Ezt a dalt az egyik barátom írta. Nagyon gyilkos, és már régóta várok rá, hogy elénekelhessem. Nagyon hasonlít a városi poprockhoz, és ezt mindketten kedveljük. Ez az én alaphimnuszom, a belelököm az arcodba-típusú dal.”

A péntek este előadott duettjük után, ahol bizonyították, hogy csodálatosan hangzik együtt előadásuk, már mindenki izgatottan várja, hogy hivatalosan is kiadjanak egy közös számot. Remélhetőleg már nem kell sokat várni rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek