Starity

Taylor Swift új lemeze jövőre érkezik

2011. december 14. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekes tegnap ünnepelte huszonkettedik születésnapját, s ebből az alkalomból a rajongóinak is elárult valamit.

hirdetés
Taylor Swift új lemeze jövőre érkezik

Taylor Swift hatalmas sikernek örvend már évek óta, s népszerűsége sem csökken egyáltalán. Legutóbbi lemeze, a Speak Now hatalmas példányszámban kelt el. Teltházas koncerteket adott stadionokban, centerekben a Speak Now világ körüli turnéja kapcsán, melyből nemrég jelent meg a CD/DVD-s kiadás is.

Taylor jelenleg családjával és barátaival tölti az időt, de ne feledjük, hogy jövőre folytatja a koncertezést Ausztráliában és Új-Zélandon. 2012 azoknak sem lesz izgalommentes, akik esetleg nem tudnak ellátogatni egyik koncertre sem, ugyanis az Ours énekese új albumán fog dolgozni.

„Huszonöt új dalt írtam, amelyeknek nagy része az utazásom alatt fogalmazódott, íródott meg. Vannak közte szerelmes, lassú, de boldog, gyors dalok is. Már nagyon várom a felvételeket!” – árulta el a gyönyörű countrysztár.

Az album 2012 második felében fog megjelenni, s reméljük, a még névtelen korong hatalmas sikereket fog elérni, akárcsak elődjei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek