Starity

Meisa Kuroki színt vallott!

2011. december 14. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek igaznak bizonyultak, hiszen a japán dalos pacsirta tényleg kapcsolatban él az ugyancsak japán származású Forma–1-es pilótával.

hirdetés
Meisa Kuroki színt vallott!

A japán énekes-színésznőt kevesebb mint egy hónapja hozta össze a média a szintén japán származású Forma–1-es pilótával, Kamui Kobayashival. Novemberben együtt ültek be egy tokiói szusibárba, majd 12-én kivettek egy szobát egy luxusszállodában, ahonnan egészen másnapig ki sem mozdultak. Pár napja Meisa Kuroki végre válaszolt a nagy kérdésre, hogy együtt vannak-e az autóversenyzővel.

„Látom, elterjedt egy pletyka, amit most megcáfolnék, ha nem lenne igaz, de mégsem tehetem, hiszen tényleg együtt vagyunk Kamuival – csiripelte az énekesnő. – Nem akartunk felfedni a média előtt, mivel tudtuk, hogy le sem szállnak rólunk ezután.”

A pletykák viszont nemcsak erről szóltak, hanem arról is, hogy Kamui megcsalta Meisával a japán modellt, Yu Abirut. Ám az F–1-es pilóta kijelentette, hogy még Mei előtt vége lett a kapcsolata a modellel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek