Starity

Interneten árulják Lady Gaga aktját

2011. december 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eBay internetes aukciós weboldalon lehet licitálni egy Lady Gagát ábrázoló akt vázlatra, amelyet a dzsesszművész, Tony Bennett készített az énekesnőről.

hirdetés
Interneten árulják Lady Gaga aktját

A szénrajz eladásából felhalmozódó teljes bevétel a Bennett Exploring the Arts, valamint Lady Gaga Born This Way Foundation nevű jótékonysági szervezetéhez kerülnek. A meztelenül fekvő énekesnőt ábrázoló képen a Benedetto aláírás is helyet kapott, amellyel az énekes jelöli képzőművészeti alkotásait.

A lassan 85 életévét betöltő Tony a Twitteren csipogta ki a rajongóknak, hogy nagyon izgatott az aukció miatt. Mint azt már megírtuk, a mű a Vanity Fair magazin fotósorozat készítése alatt készült. A The Lady Is A Tramp-dal sztárjai 6700 dollárra, azaz kb. 1,6 millió forintra kiáltották ki a rajzot.

A jelenleg legújabb klipjével taroló énekesnő nem szégyellte pucéran lerajzoltatnimagát, bár valószínűleg tudta, hogy ennek csak jó vége lehet. Az aukció december 19-ig tart, reméljük, szép összeg fog befolyni a két alapítvány számlájára.


Tony Benett akt műve Lady Gagáról

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek