Starity

Adam Lambert: Better Than I know Myself-előzetes

2011. december 15. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam végre felkészült, hogy kiadja első kislemezét, amely Better Than I Know címet kapta.

hirdetés
Adam Lambert: Better Than I know Myself-előzetes

Lambert nagyon ért az idegek húzásához: tegnap kiposztolta mikroblogjára, hogy 12 órán belül biztos információkkal és nagy meglepetéssel készül várakozó rajongói számára. Ekkor már sejthettük, hogy új single-jének borítóképét fogja megosztani az énekes, aki tartotta is a szavát, és az ígért idő múlva valóban a borítóját láthattuk a kislemeznek, amely a márciusban érkező nagylemezén kap majd helyet. Az akciója egyébként annyira jól sült el, hogy a Twitter órákra összeomlott miatta, mert túl sokan kezdtek egyszerre csipogni – mi sem bizonyítja jobban, hogy a #BetterThanIKnowMyself két percen belül világtrend lett.

A teljes szám december 20-án kerül a boltok polcaira, illetve természetesen az iTuneson is megvásárolható lesz digitális formában.

A grafika kifejezetetten adamesre sikerült: a szinte már védjegyévé vált éles pillantással bámul előre egy bőr kabátban, felzselézett hajjal – így következtethető, hogy tartotta a szavát, és rockosabb vonallal tér vissza.

Ezután Adam megosztott egy 28 másodperces előzetest új számából, amelyet egyes Glambertök utáltak, míg mások rögtön beleszerettek. Az MTV szerint nem szabad ítélnünk a kis töredékből, mert egyáltalán nem fejezi ki a dal igazi értékét. Hozzátették azt is, hogy a hallottak után nagyon meglepettek lennének, ha nem kerülne első helyre a toplistákon.

A nagyobb oldalak, zenei cégek – mint a fent említett MTV is – már azon szerencsések közé tartozik, akik hallhatták az elkészült dalt, így nem meglepő, hogy egyre több információ lát napvilágot. Az aceshowbiz.com elárulta, hogy a dal a Whataya Want From Me felturbózott, maibb, jobb változata és igazán rádióbarát.

A Grammy-díjra jelölt énekes új dala a szerelemről és az elzárkózottságról szól: „Ha valóban menni szerettem volna, mostanra már nem lennék itt, de te vagy az egyetlen, aki jobban ismer engem, mint én magamat.” Az oldal továbbá közölt egy kis információt arról, hogy mire számíthatunk: „Adam új dala sötét, lelkivilágot felzaklató zongorabejátszással indul. Lambert vokálja erőteljes lesz, kijön és valósággal szárnyalni fog a hangja. A dal pedig a következő két, nagyon intenzív, könnyen elképzelhető sorral kezdődik: »Fagyosabban, mint a jég, ridegebben, mint a decemberi éjszaka, így bántam veled.« A szám egyébként slágerlistákra született, és olyan nagy kutyák dolgoztak rajta, mint Dr. Luke és Claude Kelly.”

Lambert elárulta a magazinnak azt, hogy ez az érzelmesebb dalaihoz fog tartozni a Tresspassing című nagylemezről, de lesznek pörgősebb partyzenék is, amelyek az élet örömeiről szólnak: pia, szex, kapcsolat – és minden, ami az életben érinti az embert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek