Starity

50 Cent könyvet ad ki

2011. december 17. 12:12   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly 50 Cent egy filmszerep kedvéért dobott le 25 kilót, ezzel a felismerhetetlenségig átalakult az egész teste és az arcszerkezete is.

hirdetés
50 Cent könyvet ad ki

50 Cent egy saját könyvvel lepi meg rajongóit és a fogyni vágyó egyéneket. Egy hathetes edzéstervet dolgoz ki, hogy tökéletes formába hozza az olvasókat, és emellett még táplálkozási tanácsokkal is ellátja őket.

A rapper saját maga is kőkemény diétába kezdett tavaly, hiszen egy filmszerep kedvéért 25 kilótól kellett megszabadulnia. A menedzsere és a kiadója a könyv címét már el is árulta: Formula 50 – Egy 6 hetes terv a teljes alakátváltoztatáshoz.

Azoknak, akik izomzatot akarnak felépíteni, vagy a helyes táplálkozásról akarnak többet tudni, mindenféleképpen ajánlható a könyv, hiszen egy olyan ember írja, aki ezt már végigcsinálta, és sikerült neki. A rapper így nyilatkozott: „Rendkívül fontos számomra, hogy rész vegyek a segítségnyújtásban azok számára, akiknek szüksége van a pozitív változásokra.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek