Starity

Dukai Regina szemüveges lett

2011. december 17. 20:08   |   Szerző: Elody

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Regina arra lett figyelmes, hogy eléggé rosszul lát távolra szabad szemmel. Úgy érezte, látása eléggé romlott mostanság, ezért a biztonság kedvéért elment egy kivizsgálásra.

hirdetés
Dukai Regina szemüveges lett

Regi gyakran elkísérte párját a focimeccsekre, és ott jött rá, hogy valami baj lehet a szemével, ugyanis nem látta tisztán a játékosok mezén lévő számot, és gyakran elvesztette a fonalat, hogy vajon kinél is van most a labda. Elhatározta, hogy elmegy egy vizsgálatra.

„Egy teljes körű kivizsgáláson vettem részt, amely során még a pupillámat is kitágították. Megállapították, hogy túl sokat ülök a gép előtt, és ráadásul még a telefonomat is sokat használom, ami szintén nincs jó hatással a szememre. Felírtak egy alacsony dioptriás szemüveget, amelyet meccseken, este vezetés közben vagy tévézéshez kell hordanom” – árulta el Regina a Blikknek, aki egyáltalán nem bánja, hogy szemüveges lett, sőt örül neki.

Azt, hogy a magyar celebnek mennyire áll jól új szemüvege, mindenki döntse el maga, de az biztos, hogy ő meg van elégedve vele, és úgy tűnik, sokakkal ellentétben nem akar kontaktlencsével bajlódni. „Szeretem a szemüvegeket, főleg ezt a típust, ami most nagyon trendi. Sokan csak divatból hordják, nekem legalább most már van okom rá!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek