Starity

Teljesült Justin Bieber álma

2011. december 19. 10:10   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber már többször lépett fel karácsonyi rendezvényeken Stevie Wonder 1967-es népszerű Someday At Christmas című dalával, egyszer még Barack Obama előtt is, de mindeddig csak szólóban.

hirdetés
Teljesült Justin Bieber álma

„Hivatalos. Jövő szombaton a színpadon fogok énekelni Stevie Wonderrel Los Angelesben, az ő alapítványának számára! Vegyétek a jegyeket!” – lelkendezett egy héttel ezelőtt Justin Bieber a Twitteren.

Nem véletlen a nagy öröm, a tinibálvány egy régi álma volt, hogy magával a dal megalkotójával énekelhessen, amit december 17-én, szombaton meg is tehetett az énekeslegenda House Full Of Toys nevű alapítványa javára. A rendezvényből befolyó pénzből hátrányos helyzetű gyerekeknek vesznek játékokat karácsonyra.

A fellépés másnapján Bieber linkelt egy videót a koncertről és a következőket írta hozzá: „Én és Stevie Wonder négy évvel azután, hogy először énekeltem a dalt, most együtt énekelhettük. AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek