Starity

Kocsis Tibor az X-Faktor győztese

2011. december 18. 21:09   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért az RTL Klub augusztus óta futó műsora, az X-Faktor. Vastag Csaba után új győztest hirdettek Kocsis Tibor személyében.

hirdetés
Kocsis Tibor az X-Faktor győztese
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Habár Baricz Gergő tegnap búcsúzott a versenytől, a fináléra nem sokat kellett várni, mindössze egy napot. Az RTL Klub a tavalyihoz hasonlóan X-Faktor-napot tartott vasárnap délután, ahol felidézték az elmúlt öt hónap eseményeit, este pedig kezdetét vette a végső döntő.

Kocsis Tibornak és Muri Enikőnek utoljára kellett bizonyítania. Talán a sors furcsa fintora, hogy ők ketten jutottak el a végsőkig, mivel az elmúlt napokban összeboronálták a két énekest. Hogy vajon ez igazak-e a pletykák, arra egyelőre nem derült fény.

A versenyzők első körben kedvenc szerzeményeiket énekelték el, majd egy karácsonyi dallal álltak a színpadra. Utoljára mindketten a Mit ér egy hang című dalt adták elő, amit végül a győztes kapott meg.

Utánuk érkeztek az extra produkciók. Vastag Csaba öccsével, Tamással lépett a színpadra. Őket az Omega követte, az estét Keresztes Ildikó zárta.

Az eredményhirdetést néma csönd kísérte, mindenki izgalommal várta, hogy Ördög Nóri kimondja a nyertes nevét. Az idei X-Faktor győztese Kocsis Tibor lett, aki anno a Csillag születikben is feltűnt, de hirtelen jött ismertségét nem tudta kamatoztatni, és neve hamar feledésbe merült. Janicsák Veca hatására jelentkezett idén a tehetségkutatóba. Malek Miklós mentoráltja egy autóval, 12 millió Forinttal és egy lemezszerződéssel lett gazdagabb.

Természetesen Muri Enikőnek sincs oka a szomorkodásra, hiszen ő lett a verseny legjobb énekesnője. Habár neki sem sikerült megtörnie az RTL Klub átkát, biztosak lehetünk benne, hogy hallani fogunk még róla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek