Starity

Különleges karácsonyi ajándékkal kedveskedett Marc Anthony

2011. december 21. 08:08   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes idén különleges módját választotta az ajándékozásnak: közeli munkatársait nyaralni vitte az év lezárásaként.

hirdetés
Különleges karácsonyi ajándékkal kedveskedett Marc Anthony

Az év vége általában a munkahelyi jutalmazások időszaka is. A munkaadók ilyenkor egy kis extra pénzzel, vagy egyéb tárgyjutalommal fejezik ki elismerésüket. Marc Anthony idén igazán jó „főnöknek” bizonyult, mert nem akármilyen ajándékkal lepte meg közvetlen stábját: decemberi luxusüdülésre invitálta őket.

A salsa énekes 14 munkatársát vitte magával egy ötnapos karibi nyaralásra, a Dominikai Köztársaság egyik exkluzív üdülőhelyére, La Romanara, ahol nemcsak a szállás és az étkezés, de a szórakozás összes költségét is ő állta. Ezzel az úttal akarta megköszönni nekik az elmúlt év megfeszített munkáját.

De ne gondoljuk, hogy az itt tartózkodás csak a csillogásról, a napozásról és a bulizásról szólt. A salsa énekes szakított időt arra is, hogy csapatát elvigye a város „Ninos de Cristo” nevet viselő árvaházába, ahol elsősorban olyan gyerekek élnek, akiket bántalmaztak, illetve akik családi erőszak szenvedő alanyai voltak. Ajándékot vittek a kicsiknek, beszélgettek és játszottak velük.

Nagylelkű gesztus és igazán szép megtestesítése az ünnepi hangulatnak: örömet szerezni néhány család nélkül maradt gyereknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek