Starity

Natalia Oreiro terhesen vetkőzött!

2011. december 21. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalia Oreiro a napokban a Greenpeace fekérésére meztelenre vetkőzött, hogy felemelje hangját a környezetvédelem mellett.

hirdetés
Natalia Oreiro terhesen vetkőzött!
Fotó: Greenpeace

Natalia Oreiro terhessége óta először vetkőzik le a nyilvánosság előtt, ám most sem egyszerű fotózásról van szó: a Greenpeace kampányának részeként jelennek meg ugyanis a népszerű sztárról készült fotók.

A színész-énekesnő nagyon fontosnak tartja a környezetvédelmet, éppen ezért is vállalta el a szervezet felkérését: „Azt hiszem, a legjobb dolog, amit mi szülők tehetünk, az az, hogy értékeket közvetítsünk a gyermekeink felé. Meggyőződésem, hogy tennünk kell valamit a bolygónkért. Az erdő a legfontosabb örökség, és az erőforrásait nem lehet válogatás nélkül kihasználni.”

Natalia arról is beszélt, hogy mit jelentenek a képeken a testrészei: „A hasam jelenti az erdőt, a bőröm pedig tükrözi a szándékot, amely ez egészségesebb környezetért való harcot jelenti és ezt az örökséget adom át a fiamnak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek