Starity

Feró saját kezébe vette Muri Enikő sorsát

2011. december 21. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy Feró a műsor után is tovább folytatja Muri Enikő pesztrálását. Producere és tanácsadója lesz a lány első lemezének megjelenéséig.

hirdetés
Feró saját kezébe vette Muri Enikő sorsát
Fotó: Blikk

A Beatrice frontembere nem hagyja, hogy hasonlóan gyenge lemezzel rukkoljon elő mentroláltja, mint a korábbi x-faktoros versenyzők, ezért úgy döntött, maga veszi kézbe tanítványa sorsát. Úgy látszik Feró komolyan gondolta a döntő előtt utcai kampányt is, és nagyon komolyan bízik Enikő tehetségében. Ilyen faja együttműködés még nem volt az X-Faktorban, ezért mindenképpen figyelemre méltó a kezdeményezés.

„A tanácsadója, producere lennék, aki elég kíméletlen ahhoz, hogy megmondja, ha egy rakás szar egy nóta, ha nincs egy jó hang benne. Piszkálja a csőrömet, hogy miért nem kérdeznek meg sosem. A szöveget a saját bandámnak írom, de máséról is meg tudom mondani, hogy jó-e, így Enikőéről is. Nagyon szeretném, ha a készülő lemez közelébe engedne. A tavalyiakat hallgatva ugyanis csak csóváltam a fejem. Egy lemez nem egyetlen dalból áll, hanem fel kell építeni az elejétől a végéig. Az kevés, hogy odaszórunk egy csomó dalt, és az egyik majd csak összejön” – magyarázta a Borsnak az X-Faktor mentora.

Enikő pedig számít is Feró segítségére, ideáig is nagyon sokat köszönhet neki, így természetes, hogy megbízik az öreg rókában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek