Starity

Klippremier: Alexandra Stan — One Million

2011. december 22. 18:06   |   Szerző: zsanata

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexandra Stan végre új videoklippel rukkolt elő, ami a 1.000.000 című számhoz készült. A dal egy kicsit eltér a megszokottól, hiszen rapbetétekkel van színesítve.

hirdetés
Klippremier: Alexandra Stan — One Million

Megjelent Alexandra Stan negyedik videóklipje, ami a 1.000.000 (One Million) című számhoz készült. Az énekesnő eddigi stílusától nagyban eltérő dalban közreműködött Carlprit, egy kevésbé ismert, német rapper is.

A rajongók már több hete tudhatták, hogy készül az új klip, mert Alexa minden nap megosztott pár forgatási képet a hivatalos Facebook-oldalán, pontos dátumot azonban senki nem tudott a megjelenéséről, ezért mindenkit derült égből villámcsapásként ért a videó érkezésének híre.

A klipre leginkább a csillogás, fényes dekorációk, tükrök jellemzők. Ez érthető, hiszen a cím is a gazdagságra, a csillogásra utal. Érdemes megnézni a klipet, hiszen nem biztos, hogy sokat láthatjuk majd ebben a stílusban a Mr. Saxobeat énekesnőjét, hiszen főként az elektronikus diszkózenében nyomul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek