Starity

Beszóltak Miley Cyrusnak az utcán

2011. december 22. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyaralása idején seggfejnek nevezte egy nő a Hannah Montanaként megismert sztárt.

hirdetés
Beszóltak Miley Cyrusnak az utcán

Miley Cyrus és barátja, Liam Hemsworth Costa Ricán töltötték jól megérdemelt vakációjukat, ám egyik nap váratlan dolog történt az egykori Disney-csillaggal. Egy csapat rajongó lerohanta az utcán, de ő állta a sarat: zokszó nélkül fotózkodott velük, és örömmel osztott autogramokat is. Miután mindegyik rajongó megkapta áhított közös képét és aláírását, elindultak, azonban a csoport egyik tagja Miley után kiabálta, hogy „seggfej”. A Disney Hannah Montanája kiakadt, és nem hagyta szó nélkül a sértést. Annyira felidegesítette a lányt, hogy káromkodva utána kiabált, és kérdőre vonta, komolyan gondolta-e a megjegyzést.

Bár Miss Cyrus nem akart nyaralása alatt Twitterezni, mégis úgy érezte, hogy ezt az incidenst meg kell osztania követőivel, és kommentár nélkül sem hagyhatta az ügyet.

„Egyszerűen nem bírom elviselni azt a durvaságot, ha valaki ennyire goromba dolgot kiabál rám, és seggfejnek tüntet fel a rajongóim előtt, akikkel egyébként boldogan fotózkodom. A jelenlévők mind bocsánatot kértek a nő gonosz viselkedéséért, úgyhogy ő nyilvánvalóan nem túl nagy rajongóm. Egyébként remélem, mindenkinek szép karácsonya lesz!”csiripelte Miley.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek