Starity

Lea Michele-t terrorizálták az iskolában

2011. december 23. 13:01   |   Szerző: Ninaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lea Michele is áldozata lett az iskolai piszkálásoknak: a szépséges amerikai sztárt is terrorizálták, de nem társadalmi helyezete, hanem eredeti családneve, a Sarfati volt a kiváltó ok, ezért Lea névváltoztatás mellett döntött.

hirdetés
Lea Michele-t terrorizálták az iskolában

Egyre többen emelik fel szavukat az iskolai bántalmazások ellen, legyen az szóbeli vagy fizikai sértés. Sok hírességet piszkáltak az iskolában, például Demi Lovatót, a Skyscaper énekesnőjét is. Nemrég derült ki, hogy Lea Michele, a Glee – Sztárok Leszünk! című sorozat Rachel Berryje is átélt ilyen élményeket, melyek hatására nevet változtatott, így második nevét kezdte el vezetéknévként használni.

Lea Jay Leno Tonight című műsorában mesélt erről. „Sarfati. Ez az én eredeti vezetéknevem, és rengeteget csúfoltak miatta. So-fatty [zsíroska] és So-farty [pukizós] névvel is illettek. Ezért nem is használtam sokat, és az első meghallgatásomon megkérdezték, mi a nevem, s már így válaszoltam: Lea Michele. Azóta is csak Lea Michele vagyok” – mondta az amerikai showmannek a színésznő.

Az ilyesfajta bántalmazások mostanában elég gyakoriak, de jó néhány híresség lobbizik azért, hogy ezek megszűnjenek, ugyanis komoly lelki sérüléseket okozhatnak a fiataloknál, amelyek általában örökre megragadnak, és életük végégig kísérik őket. A névváltoztatás viszont nagyon sikeresnek bizonyult, és bizony jóval szebb név, mint a Sarfati.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek