Starity

Snooki már házasodna

2011. december 27. 19:07   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Polizzi és barátja, Jionni a szilvesztert és az újévet Las Vegasban tölti.

hirdetés
Snooki már házasodna

Nicole Polizzit 2009-ben ismerhettük meg az MTV-n futó Jersey Shore-ban, és már az első néhány részben kiderült, hogy ez a lány bizony gyorsan szerelembe képes esni. Partiról partira járt, hogy lovagot találjon magának, de nem szegődött mellé a szerencse. Egészen a Jersey Shore harmadik évadáig, ahol egy bulin akadt össze mostani barátjával, Jionnival.

Snooki a szentestét családjával töltötte, mielőtt Jionni LaValle szüleinek házába látogatott volna. „Csodálatos volt a karácsony Jionni családjával. Imádom, ő lesz a férjem” – írta a realitysztár, aki a Twitteren keresztül több képet is megosztott követőivel, köztük egy olyat, amin szerelmével áll a feldíszített fa előtt. „A babámmal karácsony végén. Mi még mindig ünnepelünk.”

Snooki a szünet alatt sem feledkezik meg a rendszeres mozgásról. Az edzőteremben a karácsonyi zenék csak még jobban felélénkítik az oda látogatókat. Nicole a szilvesztert Vegasban tervezi megtartani, természetesen barátja oldalán. Lehet, hogy esküvői munkálatokra is kilátás van?

Snookinak már tavaly egy iraki veterán meg akarta kérni a kezét, de a lánykérés után nem történt semmi. Ezúttal vajon hogy alakul majd a husigolyó sorsa?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek