Starity

Ismét ellátogat hozzánk az Epica

2011. december 28. 00:12   |   Szerző: luca987

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesebb mint fél évvel a legutóbbi fellépésük után ismét hazánkba látogat a holland szimfonikus metálegyüttes, az Epica.

hirdetés
Ismét ellátogat hozzánk az Epica

Az együttes március 5-én adja ki ötödik stúdióalbumát, amely a Requiem For The Indifferent címet viseli majd, május 13-án pedig a Club 202-ben adnak koncertet. A jegyek 4500 és 5500 forintba kerülnek – attól függően, hogya koncertet megelőzően, vagy annak napján veszik meg –, a VIP jegyek pedig 9000 forintért vásárolhatók meg. Azt, hogy előzenekarként kit hoznak magukkal, még nem lehet tudni, de megígérték, hogy szokásukhoz híven fergeteges showműsort fognak adni.

Az együttesnek ez lesz a második önálló koncertje hazánkban. Ha figyelembe vesszük, hogy rendszeresen ellátogatnak hozzánk, valamint hogy a csupa jó kritikát kapott The Classical Conspiracyt itt készítették, egyértelmű, hogy a zenekar nem csak Simone magyar származású párja, Oliver Palotai miatt kötődik az országhoz. Biztos tehát, hogy nem utoljára láthatjuk majd őket kis hazánkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek