Starity

Ma jelent meg Miss Nine Around The World című lemeze

2011. december 28. 08:08   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Around The World címre keresztelt lemezen 13 szám kapott helyet, melyet maga Dj Miss Nine állított és mixelt össze.

hirdetés
Ma jelent meg Miss Nine Around The World című lemeze

Miss Nine az egyik legkedveltebb dance DJ és producer elektronikus zenei körökben. Ő volt az első nő, akinek lemezét kiadta Yoshitoshi Records, és ő volt a legfiatalabb DJ, aki játszhatott a Dance Valley fesztivál nagyszínpadán.

Ez a rendkívül tehetséges hölgy egy nagyszerű évet tudhat maga mögött, és ezt a december 28-án megjelenő Around The World című debütáló albumával zárja le. Az album CD-n és elektronikus formában is megvásárolható lesz. Ezzel párhuzamosan pedig a promóciós turnéja is kezdetét veszi, mely során Európában, Ázsiában, valamint Észak- és Dél- Amerikában fog turnézni.

A szettben olyan számok is hallhatóak lesznek, mint a Proluctors Rain Of Roses vagy David Puentez Harmonia című számai. Miss Nine hat remixet is készített erre az alkalomra, és kiemelte, hogy kizárólag ezen az albumon lesznek hallhatóak ezek a verziók, amik mellett helyet kapott a Nevertheless című szerzeményének új változata is. Az elkészült mix ügyes keveréke a progresszív és a vocal trance irányzatoknak, mely Miss Nine védjegye is egyben.

Az Around The World tökéletesen bemutatja a 925 Music kiadó előadóinak múltját, jövőjét és magát Miss Nine-t is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek