Starity

Bagosi Alexa műsorvezető lesz!

2011. december 31. 07:07   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felkérték az X-Faktorból megismert Bagosi Alexát, hogy legyen egy magyar csatorna új műsorvezetője. A kétgyermekes anyuka szilveszterkor lesz látható egy helyi televízió képernyőjén.

hirdetés
Bagosi Alexa műsorvezető lesz!

Bagosi Alexa karrierje igazán virágzik: igaz, hamar kiesett az X-Faktor versenyéből, de nem sajnálja, hiszen azóta is rengeteg felkéréssel, sűrűn beosztott napokkal büszkélkedhet. Nemrég például Geszti Péterrel együtt látogatták meg a Gondolkodj Egészségesen!-napot, amelynek fő célja felhívni a figyelmet a gyermekek testi-lelki egészségének megteremtésének és megőrzésének fontosságára.

Ezen kívül, az Alföld TV egy szilveszterkor induló slágerlistás műsorának vezetésére is felkérték, melyet a kétgyermekes anya természetesen örömmel el is fogadott. Így december 31-én 23:25-kor láthatják a debreceniek az Alföld TV-n az aranytorkú édesanyát műsorvezetőként. A nagy eseményt Alexa is közölte a hivatalos Facebook-oldalán.

„Sziasztok! Van egy jó hírem! Holnap láthattok az Alföld TV-n, 23:25-től, én lettem a tv új műsorvezetője. Remélem mindenki nézi majd, aki nem bulizik! Slágerlistás műsor, tök jó számokkal. Majd írjatok véleményt, ha meg tudtátok nézni! Én biztosan jót fogok kacagni magamon! Soha nem csináltam még ilyet...lesz még ez jobb is. Puszi Mindenkinek! :-)” - írja az oldalán a zöldfülüként kezdő énekesnő.

Egyébként Alexa tartogat még néhány meglepetést a rajongóinak. Egy interjúból kiderült, hogy készül az első saját dala, amiről egyelőre nem szeretne több részletet elárulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek