Starity

Mozivászonra kerül a Big Time Rush

2011. december 31. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nickelodeon fiúbandája ezúttal nagyobb vásznat hódít meg, mint a tévék képernyője. Jön a Big Time Rush-mozifilm!

hirdetés
Mozivászonra kerül a Big Time Rush

Kendall Schmidt, Logan Henderson, James Maslow és Carlos Pena most sokkal nagyobb dologgal készül, mint amilyen a Big Time Rush első tévés filmje volt. A következő nagy durranásban négy Beatles-sláger is felbukkan majd. Többek között a Hard Day’s Night, a Revolution, a We Can Work It Out és a Help.

A fiúknak nagyon tetszik, hogy feldolgozhatják ezeket a híres nótákat. „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megmutathatjuk a Beatles zenéjét a fiatalabb generációnak. Fantasztikus előadók voltak. Megtiszteltetés, hogy feldolgozhatjuk a dalaikat" – nyilatkozta Logan az EW.com-nak.

Tehát a zene nagyon ütős lesz, de milyen Big Time Rush kalandból lesz a több mint egy órás mozifilm? Természetesen ebből is kaptunk egy kis ízelítőt: a banda tagjai egy londoni utazásra készülnek, hogy kipihenjék a világkörüli turnéjukat, amikor is egy poggyász elkeveredése miatt hirtelen egy szupertitkos küldetés közepén találják magukat és meg kell menteniük a világot.

A forgatáson nagyon hideg volt, de úgy látszik a fiúk jól érezték magukat Vancouverben, ahogyan azt James és Carlos is elcsiripelte a Twitteren: „Eljött az utolsó hét, amikor a Big Time Movie-t forgatjuk. Nagyszerű volt, de már hiányzik a saját ágyam. És persze a jóidő! Xoxo, JM” – írta James. „Victorián vagyunk. A forgatás nagyon jó, az új klipünk is elkészült… izgalmas év elé nézünk!” – tweetelte Carlos.

A film előreláthatólag 2012 közepén kerül majd az amerikai mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek