Starity

Dakota Fanninget saját kishúga lopta meg

2011. december 31. 10:10   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dakota Fanning elmesélte, hogy hiányoznak egyes ruhái a szekrényéből. Nem más, mint húga, Elle felelős ezért.

hirdetés
Dakota Fanninget saját kishúga lopta meg

Dakota Fanning nemrég fedezte fel, hogy húga, Elle igencsak meglopja. Egy nap arra lett figyelmes, hogy a testvére az ő ruháiban járkál fel és alá. A tettes a lesifotósok által bukott le, mivel Dakota meglátta a képeket az interneten.

Ellopja a cuccaimat! Ami engem illet, csak-semmi-közös-ruhatár politika, de ami Elle-t illeti... Mehetek majd a szobámba, ruhák lesznek a földön, egyes darabok hiányozni fognak, és az ő szekrényében lesznek már. Múlt nyáron Londonban dolgoztam az új filmemen és éppen a netet böngésztem, amikor egyszer csak megláttam a képeket. Rajta volt a sapkám, a ruhám és a cipőim. Felhívtam, és mondtam neki, hogy lebukott, mert lefotózták a cuccaimban. Azt mondtam, rakja vissza, de válaszul lerakta a telefont. Egyáltalán nem érdekli” – mesélte Dakota, majd folytatta, s húga megszállottságáról is mesélt.

„Igazi divatmániás. Ismeri az összes modellt, az összes kollekciót, illetve az összes kollekciónak az összes darabját. Ez igazán a szenvedélye. Nagyon értékeli a kreativitást és a kivitelezést. Vicces, mert ha te vagy az idősebb tesó, akkor próbálsz vezető lenni, és jó példát mutatni, de nekem újabban el kell fogadnom, hogy egyenlőek vagyunk. Eljött már az a nap is, amikor a segítségére volt szükségem, hiszen megkérdeztem tőle, hogy: »ebben jól nézek ki húgi?«”

Bármennyire is nem tetszik Dakotának, hogy testvére néha kölcsönvesz dolgokat, attól még természetesen nagyon szereti húgát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek