Starity

Visszatekintés 2011 emlékezetes eseményeire

2012. január 04. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Botrányok, örömök, szomorúságok – magyar és külföldi sztárjaink 2011-ben sem hagytak minket unatkozni. Nézzük néhány emlékezetes sztorit a tavalyi évből!

hirdetés
Visszatekintés 2011 emlékezetes eseményeire

Összejött Selena Gomez és Justin Bieber

Mi mással, ha nem szerelmmel kezdődött volna az új év? Tinilányok és tinifiúk százezrei törtek össze, amikor megtudták, hogy kedvenceik bizony egy párt alkotnak. Szenvedélyes és szerelmes fotósorozatot sikerült elkapnia róluk egy szemfüles fotósnak, így hiába tagadták sokáig, hogy ők együtt lennének, a képek alapján már kimagyarázhatatlan volt.

Lindsay Lohan útja a bíróságtól a Playboyig

Nemrég még minden tini kedvence volt, jelenleg csak a botrányairól híres a színésznő, aki a 2011-es évet sem kezdte máshogyan. Drogfüggősége, alkoholproblémái igencsak megkeserítik az életét. Miután szabadult a rehabról, máris a bíroságra mehetett erőszakos viselkedése miatt. Később sem volt hiánya a bíróságból, hiszen ékszerrablással is gyanusítoták, ezért állandóan a bírósági hercehurcáival volt tele a sajtó. Volt már háziőrizetben, és közmunkázott a hullaházban is. Hogy ne csússzon le végeg anyagilag, egymillió dollárért levetkőzött a Playboyban.

Christina Aguleira részegen az ágyban

Az énekesnő Jeremy Renner negyvenedik születésnapjára erősen ittas állapotban és váratlanul érkezett. Ez nem is lett volna hatalmas probléma, ha a fiatal anyuka nem az ünnepelt ágyában köt ki. Mikor megkérdezték tőle mitkeres ott, csak bámult és mosolygott. Nem elég neki még ez is 2011-re, de az amerikai himnuszt is elrontotta egy jeles eseményen.

Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs románca

Hosszú tagadás után a szőke celeblány bevallotta, hogy együtt van a népszerű focistával, miután hetente jelentek meg róluk közös fotók. Sajnos a szerelem nem élte túl az évet, ugyanis októberben különváltak az útjaik.

Miley Cyrus a legszörnyűbb példakép

Aki egyszer Disney-sztár volt és nekiáll rosszalkodni, annak annyi. Miley-val is ez történt. Régebben még szőke parókában mulatta az időt, azonban mára érett nő lett, aki erotikusan vonaglik a színpadon, füvezik és dohányzik. Az AOL oldalon megjelent internetes szavazáson százezer voks alapján ővé lett a legszörnyűbb példaképnek járó díj. Idén valószínűleg megpróbálja majd visszaszerezni egykori pártolóit, ugyanis nemrég kijelentette, hogy leteszi a cigarettát.

Beyoncé bőrszíne körüli pletykák

A gyönyörű kreol bőréről ismert énekesnő teljesen lefogyott, hidrogénszőke a haja, és egyre fehérebb a bőre. Az állítások szerint Beyoncé fehérítette a bőrét, amit természetesen sajtószóvivője tagadta, és mi is reméljük, hogy semmi csodaszert nem használ, a bármelyik pillanatban gyermekét megszülő édesanyajelölt.

Lady Gaga szarvacskái

Lady Gaga nem csak énekesnő, hanem botrányhősnő is. Ezt számtalan tettével bizonyította már, de talán a legsokkolóbb az volt, amikor egy show-műsorban testszínű arcszarvacskákkal jelent meg. Ezen kívül kedvencünk az a pillanat is, amikor óvszernek öltözve adott interjút.

Arnold Schwarzenegger szobrot kapott

A Terminátor sztárját nagy megtiszteltetés érte az év elején: megtudta, hogy egy háromméteres szobrot készítettek róla, melyet egy múzeumban állítottak ki. Arnoldnak annyira megtetszett a műalkotás, hogy pár hónappal később már saját magának is rendelt három életnagyságú bronzszobrot, amelyek segytségével fiatalságát szeretné megőrizni.

Való Világ 4 hőseinek piszkos múltja

Nagy port kavart amikor kiderült, a VV4-el ismertté váló Rácz tesók csúnya múlttal rendelkeznek. A testvérpár női tagja erotikus filmekben szerepelt, Béci pedig a lakótelep fenegyereke volt és a közösségi oldalakon fegyverrel pózolt. Nem csak ők rendelkeztek botrányos múlttal, Jerzy például melegeknek maszturbált, valamint Gináról, Zsuzsiról és Szandikáról is kirderült ez-az.

Jessica Biel és Justin Timberlake szakítása

A színész és énekes külön utakon járnak – jelentették be még márciusban. Azóta a helyzet kissé megváltozott, ugyanis a jelek szerint nem nagyon bírnak egymás nélkül élni és újra megpróbálják együtt. A legújabb pletykák már eljegyzésről szóltak.

Ismét összeállt a Blue

A BBC januárban bejelentette, hogy a Lee Ryan, Duncan James, Antony Cosa és Simon Webbe alkotta fiúcsapatot indítja a 2011-es Eurovíziós Dalversenyen.

Kesha megbolondult

Az énekesnő teljesen lesokkolt minket tavaly. Egyik fellépésén valódi állatszívből facsart vért fogyasztott, majd rajongói fogakat küldtek neki, melyből nyakláncot fabrikált, és hordta is. Később a nyakláncára egy rajongói vérrel töltött üvegcsét aggatott, majd a nyelvébe rakatott tetoválást. Lehet ezt még fokozni? Gyanítjuk, hogy igen, ugyanis az év vége felé újabb hóbortot talált és rákattant a dús szakállakra, melyeket imád szopogatni és nyalogatni.

Justin és a nadrág esete

A tinisztárról szóló negatív hírekből egy egész lexikont meg lehetne tölteni, így igencsak fájhatott a feje 2011-ben. Nem csak a barátnőjét pofozták le, de az Év legrosszabb lemezét is megáénak tudhatja, ráadásul egyik koncertjén lecsúszott a nadrágja, egy másikon pedig lehúzott sliccel állt színpadra.

Vanessa Hudgens rejtélyes fehér pora

Vanessa Hudgenst lencsevégre kapták, amint ujjait nyalogatja, de persze ezzel nem lenne semmi gond, ha nem valami fehér anyagot szórt volna a szájába. Felmerült persze mindenkiben a kérdés, hogy cukor vagy kokain? A válasz egyszerű: Vanessa nem annyira hülye, hogy nyílt utcán nyaljon kokaint. De nemcsak ezért került címlapokra, hanem fiús haja miatt is, melyet egy film kedvéért csináltatott.

Óvakodj a tapizó Rihannától!

Az akkoriban vörös hajjal pompázó barbadosi pacsirta lányokat fogdozott egy koncertje utáni találkozón. Komoly bajba is kerülhetett volna, hiszen a lányok kiskorúak voltak. Persze az eset azon kívül, hogy bejárta a sajtót, semmilyen következménnyel nem járt.

Fluor fájdalmas bejelentése

A 2011-es év legnagyobb durranása volt, amikor a magyar zenei paletta a Mizu című dallal bővült. A szerzemény kitalálója hatalmas népszerűségre tett szert és sorra jelentette meg új dalait. Később mindenkit sokkolt kijelentésével, melyben azt mondta: „Nem tudok énekelni!” Ez a tény csak a hallgatóságot kavarta fel, öt viszont ez egyáltalán nem zavarja, hiszen egy előadónak nem csak énekelni kell tudnia, hanem menedzselnie is kell magát, illetve fontos a jó kisugárzás is.

Szunai Linda a 2011-es szépségkirálynő

Nyáron volt megrendezve a szokásos éves szépségkirálynő választás. 2011-ben Szunai Linda lett a nyertes hölgyemény, míg más kategóriákban a nyertesek Weisz Fanni, Lipcsei Betta és Szabó Dóra győzedelmeskedett.

Amy Winehouse halála

2011. július 23-án az egész világ gyászba borult. A soul zene koronázatlan királynőjének szervezete feladta a drogok és alkohol elleni küzdelmet. Az énekesnő lábadozóban volt és tisztán élt már hetek óta, de mikor gyógyszerekre alkoholt ivott, akkor már semmi nem tudta megmenteni. A lakásában holtan találták.

Demi Lovato története

A Disney-csillag nem kis időt töltött a rehabon, miután padlóra került érzelmileg. A kezelése után boldogan szabadult és élete a drogok ellen irányult, most már teljesen józan életet él. Új stílusának és lemezének munkálatait „szabadulásakor” meg is kezdte.

Stohl András börtönbe került

10 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott a színész-műsorvezető. Korábban is voltak botrányos balesetei, de ez mindent felülmúlt. Drogosan és ittasan okozott balesetet, melyben a vétlen autókban utazok komoly sérüléseket szenvedtek. Az első fokon két év négy hónapos büntetését végül tízhónaposra mérsékelték, mely megosztotta a közvéleményt. Buci óktóberben vonult be a börtönbe, de jó magaviselet esetén már márciusban szabadulhat.

Való Világ 5 és X-Faktor 2

Az RTL klub idén is tarolt, hisz idén is a két legnézettebb műsor, az X-Faktor második szériája és a Való Világ 5. A tehetségkutatón újra férfi nyertest hirdettek Kocsis Tibor személyében, a második helyezett pedig Muri Enikő lett. A valóságshow jelenleg is tart.

Babavárás és gyermekáldás

A 2011-es évben is rengteg sztár esett teherbe, illetve lett egy- vagy többgyermekes szülő. Olyan neveket lehet ide sorolni, mint például Jessica Simpson, Alyson Hannigan, Marion Corillard, Penélope Cruz, Alessandra Ambrosio, Maggie Gyllenhaal, Lilly Allen, Christina Applegate, Mariah Carey, Pink, Kate Hudson, Beyoncé, Alyssa Milano, valamint a magyar vonalon Groovehouse Judy, Völgyesi Gabi, Dundika, Dobó Kata, Szorcsik H. Viktória, Janics Natasa és még sokan mások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek