Starity

Demi megint új külsővel jelentkezik

2012. január 02. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovatóról szólnak mostanában a hírek. Betegsége, majd gyógyulása, legújabb albuma és külseje – ezekkel a tényekkel lepett meg minket a tavalyi évben. Ám nagyon úgy tűnik, hogy a gyönyörű alakkal rendelkező sztárnak ez sem volt elég.

hirdetés
Demi megint új külsővel jelentkezik

Miss Lovato idén rengeteget változott, és nemcsak külsejében, hanem belülről is. Ugyanis Demetria egyre jobban viseli a kritikákat, amiket utálói egyre inkább hozzávágnak. Demi viszont határozott, magabiztos, kiegyensúlyozott és mindenek felett nagyon megerősödött. Ez köszönhető annak is, hogy mostanában Rihanna, Miley Cyrus és sok más sztár büszke rá.

Talán ezek miatt nem lepődhetünk meg azon a képen, melyet feltöltött az internetre – pontosabban a Twitterre. A fotón Demi egy haspólóban, két nyaklánccal a nyakában és egy barna parókában smink nélkül, csupán egy kis púdert használva állt a kamera elé.

A képhez egy kérdést is hozzáfűzött, melyhez várja a rajongói válaszokat is. A „Tetszik az új stílusom?” című kérdésre lehet válaszolni. Láthatólag úgy tűnik, hogy ez az új stílus csak addig tartott, amíg a kamera elé állt, mert szilveszterkor sok sminkkel és a vörös hajával állt a kamerák elé legjobb barátnőjével, Selena Gomezzel.


Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek