Starity

Lady Gaga New York polgármesterével csókolózott

2012. január 04. 04:04   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Bloomberg minden évben egy sztárt jeleöl ki maga mellé, akivel közössen együtt nyomja meg az új év kezdetét jelző labdát leengedő gombot. A gombnyomás idén elég forróra sikerült.

hirdetés
Lady Gaga New York polgármesterével csókolózott

Lady Gaga – aki idén máris újabb kislemezzel készül – szilveszterkor szülőóhazájában ünnepelhette az új évet New York polgármesterével, Michael Bloombergel.

Aki szilveszterkor a Time Square-en sétálgatott, hatalmas tömegbe és világhírű sztárokba botolhatott, ugyanis Justin Bieber, Lady Gaga és Santana együtt búcsúztatta az óévet több tízezer emberrel együtt.

A polgármesternek Lady Gagára esett a választása, hogy együtt nyomják meg az új év kezdetét jelző labdát leengedő gombot. A nagy pillanat hevében Lady Gaga és Michael Bloomberg váratlanul lesmárolta egymást a több tízezres tömeg előtt.

Csak találgatni tudunk, hogy mit gondolhatott a közönség Lady Gagáról, hogy egy 69 éves férfivel csókolózik, bár Gagától ez a viselkedés már nem meglepő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek