Starity

Demi Lovato már nem szégyenkezik

2012. január 04. 16:04   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato nem tagadja, hogy régebben gyógyszereket is szedett, de ma már teljesen tiszta és egészséges.

hirdetés
Demi Lovato már nem szégyenkezik

Demi Lovato a Seventeen magazinnak adott egy kisebb interjút, amelyben teljesen kifaggatták, hogyan fogadta el magát, hogyan él most, de a barátságról is szó esett.

A múltjával kapcsolatban elmondta, hogy tényleg gyógyszerezte magát, és ivott is, hogy csökkentse a fájdalmát. Ma már azt vallja, hogy a józanság szexi (Sobier is Sexy), mivel – ahogy Demi mondta – „jobb dolog a hatás fölött lenni, mint a hatás alatt”. Ma már teljesen tiszta, nem használ semmilyen drogokat, nem iszik alkoholt és nem is hánytatja magát az étkezések után. Úgy érzi, nem tesz semmi olyat, amiért szégyenkeznie kellene.

A riporter rákérdezett, kivel érzi úgy, hogy a barátságuk életre szóló. A lány gyermekkori barátnőjét, Selena Gomezt és Miley Cyrust emelte ki. Szerinte a két Disney-sztárral akárhányszor összeveszhetnek, mindig ott lesznek egymásnak.

Végül szóba került a teste is, amit mostanság rengetegen kritizálnak – sokan kövérnek tartják –, de az egykori Mitchie Torres felvállalja önmagát, és már nem szégyenkezik emiatt, mint korábban: „Nem kell nádszálvékonynak lennem – a testem nem ilyen alkatú. Úgy érzem, jó fenekem van. Nincsenek melleim, de van fenekem!”

Örülünk, hogy Demi végre a teste pozitívumait látja, mintsem negatívumait. Csak így tovább! Az interjúhoz készült fotósorozat a Seventeen hivatalos oldalán érhető el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek