Starity

Zac Efron erősítené a testvéri köteléket

2012. január 04. 18:06   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac, mint sokan mások, szilveszter alkalmából tett egy fogadalmat, amit minden erejével megpróbál majd betartani.

hirdetés
Zac Efron erősítené a testvéri köteléket

2012-ben rengeteg sztár tett szilveszteri ígéretet. Ebből Zac sem maradhatott ki, aki habár nem híve az ehhez hasonló fogadalmaknak, úgy érezte, idén változtatnia kell ezen a szokásán.

Zac egy interjúban árulta el, mire is vonatkozik az ígérete: „Az új évben több időt fogok szakítani a családomra. Elsősorban a kisöcsémre, Dylanre. El fogom vinni egy olyan helyre, ahol csak ketten leszünk. Tervezek mindenféle hegyi túrát és egyéb izgalmas programokat. Csak ketten leszünk, mint a testvérek” – mesélte a High School Musical sztárja.

A riporter arra is rákérdezett, merre tervezi ezeket a túrákat, ám a 24 éves színész egy egyszerű mondattal válaszolt, hogy elkerülje a lesifotósokat: „Jó messzire megyünk majd!” – tette hozzá nevetve.

Zac legközelebb áprilisban lesz látható a mozivásznon. A The Lucky One, magyar címen Szerencsecsillag című drámámban tűnik fel, melyet Nicholas Sparks regénye alapján készítettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek