Starity

Muri Enikőt nem engedték fellépni az Operettszínházban

2012. január 05. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dolhai Attila kérte fel az X-Faktor sztárját, hogy énekeljen vele a színházban. Enikő szívesen vállalta volna a fellépést, azonban nem engedték színpadra lépni.

hirdetés
Muri Enikőt nem engedték fellépni az Operettszínházban
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kissé megalázó helyzetbe hozták az X-Faktor legjobb női énekesét, amikor közölték vele: nem léphet fel az Operettszínházban. Muri Enikőt még a tehetségkutató alatt érte a megtiszteltetés, hogy szerepelhet a Madách színházban, valószínűleg ez lehetett az ok, amiért elutasították a karácsonyi fellépést, amelyet Dolhai Attila szervezett volna.

„Nem értettem a dolgot. Hívtak, hogy lépjek fel Attila koncertjén, aztán lemondták arra hivatkozva: a teátrum vezetésének nem tetszik, hogy a konkurenciánál kaptam szerepet” – mondta Enikő a Borsnak, aki nem szívesen cserélné el a Madách családias hangulatát egy másik színházra.

Az ügy érdekessége, hogy az Operettszínház igazgatója nem tudott erről az elutasításról, állítása szerint mások is átjárnak egyik színházból a másikba, ő azt mondta Enikő menedzsmentje túlságosan magas árat kért a fellépésért.

Dolhai nem keseredett el, koncertjét máshova is elviszi, így még nem mondott le végleg Muri Enikőről, legközelebb majd máshova hívja mágával énekelni az aranytorkú énekesnőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek