Starity

Mariah Carey férje intenzívre került

2012. január 05. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kórházba szállították Mariah Carey férjét, mert leállt a veséje. Az énekesnő párja életveszélyes állapotban van – számol be a hírről a Blikk.

hirdetés
Mariah Carey férje intenzívre került

Szervátültetésre is sor kerülhet Nick Cannonnál, ugyanis életveszélyes állapotban fekszik a kórházban. Egyelőre nincsenek arról információk, hogy hosszú távon milyen következményei lesznek a betegségnek, de a díva bizakodó a jövőt illetően.

„Ez egy olyan időszak, amely nagyon megvisel miket. Megpróbálunk a körülményekhez képest pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, de kérlek, küldjetek energiát, mert ez egy nagyon fájdalmas dolog. Nekem is, aki nem vagyok hajlandó elmozdulni Nick ágya mellől, pedig már megpróbáltak hazaküldeni a kórházból” – írta az eset után Mariah, aki arra kér mindenkit, hogy imádkozzon a férjéért.

A család egyébként éppen Aspenben vakációzott, amikor a fiatal apuka hirtelen rosszul lett. A házaspárnak nemrég születettek meg ikreik, azonban a szülők boldogságát most beárnyékolja ez a betegség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek