Starity

A Rubí sztárja készen áll a gyerekvállalásra

2012. január 05. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jacky Bracamontes és férje, Martin Fuentes hamarosan szülők szeretnének lenni.

hirdetés
A Rubí sztárja készen áll a gyerekvállalásra

A Rubí és a Kettős játszma gyönyörű színésznője élete egyik legboldogabb időszakát éli jelenleg. Alig pár hónapja ugyanis, hogy egybekeltek párjával, a híres mexikói üzletember Martin Fuentesszel. Mivel Jacky minden pillanatát szeretné kiélvezni a mézesheteknek, egy rövid szünetet tart karrierjében, hogy semmi se terelhesse el a figyelmét a pihenésről – már ha a világkörüli utazgatást annak lehet nevezni.

A friss házasok a tavalyi év végén megjártak egy szafarikörutat kettesben, amelyről Jacqueline képeket is felrakott az internetre, majd nem sokkal később Párizsban kapták mikrofonvégre a sztárt. A téma az esküvő után természetesen nem lehetett más, mint a gyermekvállalás.

„Annyit mondhatok, hogy rajtunk aztán nem múlik a dolog, mi egyfolytában próbálkozunk! – mesélte az exszépségkirálynő. – A viccet félreértve, nem szeretnénk sokáig várni a babával. Igazából jó lenne, ha már ebben az évben bejelenthetnénk, hogy úton van, de majd Isten rendelkezik e felől. De szerintem nem késtünk még le semmiről.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek