Starity

Selena Gomez nem szórja a pénzt

2012. január 06. 07:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-sztár tudatosan költi el pénzét, nem szórja el a legdrágább dolgokra.

hirdetés
Selena Gomez nem szórja a pénzt

Selena Gomez nem arról híres, hogy felesleges és drága dolgokra költi pénzét. Nem vásárol több tucat házat vagy autót magának, ráadásul családját is támogatja anyagilag. Egy interjúból kiderült, hogy a Wizards Of Waverly Place Alex Russója nagyon is érett pénzügyileg. és nem herdálja el a nagy vagyonát, legelső fizetéséből is szüleit támogatta.

A 19 éves lány Texasban született, de mikor karrierje kezdett beindulni a család úgy döntött, a siker érdekében Los Angelesbe költöznek. Amikor a csinos színész-énekesnő megkapta első főszerepét a Disney sorozatában, szerepléséért kapott első fizetését nem magára költötte, hanem a teljes összeget a család vagyonához adta, hogy ki tudják fizetni lakhatásukat.

Ha jól emlékszem az első fizetésem a Los Angeles-i lakhatásunkra ment el. Miattam költöztünk el Texasból, és fizetnünk kellett az új lakásunkért – mondta Selena.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek