Starity

Steve Jobs nyomdokaiba lép Kanye West

2012. január 06. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különös gondolatait osztotta meg a világgal a rapper, szeretne jobbítani a világ dolgain, ahogy azt az Apple alapítója is tette.

hirdetés
Steve Jobs nyomdokaiba lép Kanye West

A rapper nem kis dolgokat álmodott meg az újvére. A Twitterén közzétett gondolatok alapján nagyon úgy tűnik, hogy szívesen lenne az új Steve Jobs, ugyanis mindennap azon gondolkodik, hogyan tudna változtatni a világon.

Célja, hogy mindent leegyszerűsítsen és esztétikailag javítson, ehhez pedig a legjobb designereket és tudósokat szeretné összeszedni. Létre is hozott egy e-mail címet, ahol érdeklődni lehet a részletekről.

„Ha van egy almád, és nekem is van egy almám, és elcseréljük ezeket, akkor a ugyanúgy mindkettőnknek egyetlen almája lesz, de ha neked is van egy ötleted és nekem is, akkor ezeket elcserélve mindkettőnknek két ötlete lesz”posztolta mottóját a rapperből lett világújító-jelölt, aki úgy gondolja, ott kell folytatnia, ahol az Apple alapítója, Steve Jobs abbahagyta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek