Starity

Paul polip a spanyolokra tippel

2010. július 06. 16:04   |   Szerző: minilivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aggódhatnak a német szurkolók, hiszen Paul polip szerint a Németország - Spanyolország vb-elődöntőt a spanyolok nyerik meg. A polip ezen a világbajnokságon még egyszer sem tévedett. Vajon most is igaza van?

hirdetés
Paul polip a spanyolokra tippel

Valószínűleg sokan hallottak már Paul polipról, az oberhauseni tropikárium híres lakójáról. Németország eddigi minden vb mérkőzése előtt két urnát tettek az állat elé, egyiken egy német zászló, a másikon pedig az ellenfél zászlaja volt. Amelyik urnából a polip kivette a kagylót az a csapat nyerte a meccset.

Paul megjósolta az ausztrálok, a ghánaiak, az angolok és az argentínok elleni győzelmet is, ugyanúgy, mint a szerbek elleni vereséget. A Spanyolország elleni mérkőzés előtt is ugyanúgy zajlott minden, a polipnak döntenie kellett. Először a német zászlós urnára mászott rá, majd a német drukkerek elkeseredésére, végül a spanyol urnából vette ki a kagylót.

Egy reménysugár lehet a szurkolóknak, hogy Paul egyszer már tévedett a spanyolokkal kapcsolatban. 2008-ban az EB döntőre német győzelmet tippelt, mint tudjuk hibásan.

Mindenesetre holnap kiderül, hogy a németek ugyanolyan jól játszanak-e a spanyolok ellen, mint eddig és nyernek, vagy a híres jós most sem tévedett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek