Starity

Öltözz az alakodhoz!

2012. január 08. 16:04   |   Szerző: love_love

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előnyösen akkor is öltözködhetsz, ha az alakod nem a legszebb! Lehetsz karcsú, oszlopra emlékeztető, vagy pedig homokóra alkatú. A lényeg, hogy mindig nézz ki jól!

hirdetés
Öltözz az alakodhoz!

A karcsú, oszlopra emlékeztető alkat: Jellemzőek a hosszú, vékony végtagok, keskeny csípő, vállak és derék. A mellek általában kicsik, és a mellkas is keskeny. Felülre válassz mintás, gombos, zsebes vagy fodros felsőket, mert ezekkel csalhatsz. Nagyobbnak fognak tűnni melleid. Alulra vegyél miniszoknyát, magasabb derekú szoknyát, vagy világos színű nadrágokat! Kerüld el a hosszanti csíkozású felsőket és az egyenes vonalú ruhákat!

A homokóra alkat: Ha ebbe a kategóriába tartozol, akkor nagyon szerencsés vagy. Dús keblek, karcsú derék, mellbőséggel megegyező csípőméret, kerek fenék és karcsú derék. Szinte bármit felvehet az ilyen nő, de előnyben kell részesítenie a V vagy kerék kivágású, színes, mintás felsőket, mert azok kiemelik karcsú derekat. A csípőnadrág, a cicanadrág hosszú felsővel és a dekoltált, deréknál behúzott ruhák rendkívül csinosan fognak állni. Az egyenes, bő felsőket és ruhákat pedig felejtsd el!

Az alma alkat: Ha erős a felsőtested, gömbölyűek a vállaid, széles a mellkasod, lapos a feneked és vékonyak a lábaid, akkor te ebbe a kategóriába tartozol. Előnyös lesz számodra az egyszerű színű, mell alatt szűk, de deréktől bőbb felső, és a szoknya, feltűnőbb színű csípőnél szűk, majd folyamatosan bővülő nadrág, vagy egy csípőnadrág. Ne vegyél fel rövid topokat, zsákruhákat vagy színes, feltűnő felsőket!

A körte – háromszög alkat: Teltebb alsórész: kerek fenék, vastag combok, hangsúlyos csípő. Fent keskenyebb: ejtett vállak és karcsú derék. Fentre a derekadat kiemelő darabokat vegyél fel! A vállad miatt előnyös lesz a nagy gallér, fodor, pufi ujj és a válltömés. Hordj sötét színű nadrágot vagy egyszerű szoknyát! A harangalakú szoknyákat és a trapéz alakra szabott nadrágokat keresd! A fenék közepéig érő felsőrészek és a túl szűk nadrágok előnytelenek számodra!

Fordított háromszög: széles váll és mellkas, keskeny csípő, nem túl hangsúlyos derék és kicsi, lapos fenék. Majdnem olyan, mint az alma alkat, de karcsúbb és atletikusabb. Emeld ki a vállad nyakba akasztós felsővel vagy ruhával, vagy vegyél fel csőtopot! A színes és világos szoknyák és a magas derekú, zsebes nadrákok jól fognak lábaidon és fenekeden mutatni. Mellőzd a válltömést, a trapéznadrágot, a bő ruhákat és felsőket!

A legfontosabb, hogyha előnyösen öltözöl, akkor optikailag szebbnek tűnnek majd vonalaid.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek