Starity

Megérkezett Cher Lloyd új klipje

2012. január 06. 19:07   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a fiatal brit énekesnő legújabb videoklipje, a Want U Back, melyben Astro működik közre. A kisfilm Cher Sticks + Stones című albumának harmadik kislemezéhez készült.

hirdetés
Megérkezett Cher Lloyd új klipje

A brit X Factorban feltűnt énekesnő, Cher Lloyd debütáló albumáról február 12-én fog majd megjelenni a harmadik kislemez, a Want U Back. A dal videoklipjét viszont már ma bemutatták Cher hivatalos YouTube-csatornáján. A kisfilmben és a szám kislemezverziójában feltűnik a szintén X Factor-felfedezett rapper, a 15 éves Astro.

A Dub On The Track című videót követő klip, a Want U Back az előzővel ellentétben újra egy színes és vidám kisfilm lett. A vicces videóban Cher vissza akarja kapni régi barátját, ezért különböző fotókon kel életre az énekesnő, hogy tönkretegye a férfi új kapcsolatát.

Cher első dala, a megosztó Swagger Jagger listavezető lett az Egyesült Királyságban, a második a – jóval pozitívabb kritikákkal illetett – With Ur Love pedig negyedik, így valószínű, hogy az amerikai X Factor felfedezettjével, Astróval közös Want U Back is hasonlóan sikeres lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek