Starity

Fény derült a The Voice segítőtársaira

2012. január 07. 11:11   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan a The Voice első szériájában, Christina, Blake, Cee Lo és Adam ismét kapnak szakmai segítséget, hogy Amerika új csillaga biztosan jó választás legyen.

hirdetés
Fény derült a The Voice segítőtársaira

Mint ahogyan azt tudjuk, az idei évadban több versenyző lesz, hoszabb ideig is el fog tartani a műsor, ezért a zsűritagok két segítőt kaphattak, a tavalyi eggyel ellentétben. A hírt Paul Telegdy, az NBC csatorna egyik jelentős munkatársa közölte.

Christina Aguilera csapatának (Team X-Tina) segítői közé tartozik Jewel, a négy Grammy-díj nyertes amerikai énekesnő, dalszerző, festő és színésznő. A London Times a legragyogóbb, legszellemesebb dalszerzőnek titulálta Joni Mitchell után. A második választás Lionel Richie énekes, dalszerző és producerre esett. Richie több mint 100 millió lemezt adott el világszerte, és elengedhetetlen személyiség a zeneiparban. Jelenleg is dolgozik tizedik stúdióalbumán.

Cee Lo Green csapatának (Team Cee Lo) segítői között áll Kenny „Babyface” Edmonds, a tízszeres Grammy-díj-nyertes énekes, aki mintegy 11 önálló albummal és számos egyéb díjjal rendelkezik. Cee Lo másik segítője Ne-Yo lesz. A Grammy-díjas énekes, dalszerző és producer kevesebb mint öt év alatt három toplistás albummal rendelkezik, és több mint tízmillió eladott lemezzel világszerte.

Adam Levine csapatához (Team Adam) tartozik Alanis Morissette, aki 1995 óta az egyik legbefolyásosabb énekesnő és dalszerző a zeneiparban. Hét Grammy és rengeteg egyéb díj tulajdonosa. 60 millió albumot adott el világszerte. Robin Thicke, a díjnyertes multiplatinum szupersztár, énekes, dalszerző és producer a második segítője Adamnek.

Blake Shelton (Team Blake) csapatához pedig nem más, mint a két Grammyvel büszkélkedhető aranytorkú énekesnő, Kelly Clarkson tartozik. Öt stúdióalbummal és több mint 20 millió eladott lemezzel rendelkezik világszerte. A dalai meghódították számos slágerlista élét. Miranda Lambert countryénekesnő a második, aki számos díjjal és toplistás dallal rendelkezik.

A The Voice második évada február 5-én fog debütálni a Super Bowl után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek