Starity

Abodi-Nagy Blanka lett Erdély hangja

2012. január 08. 20:08   |   Szerző: hildus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Abodi-Nagy Blanka, aki az X-Faktorban is indult, megnyerte az Erdély hangja versenyt. A sikernek volt mentora, Nagy Feró is örül.

hirdetés
Abodi-Nagy Blanka lett Erdély hangja
Fotó: Blikk

Bizonyára az X-Faktor minden nézője emlékszik a különleges hangú erdélyi lányra, aki Cserháti Zsuzsa gyönyörű dalát énekelte a válogatón, tele érzelemmel. A versenyben a mentorházig jutott, ám Nagy Feró nem őt vitte tovább.

Az Erdély hangja versenyre az utolsó percben jelentkezett, bekerült a legjobb 36-ba, majd négy forduló után nyert. Blanka úgy érzi, ez az eredmény kárpótolja, amiért nem juthatott be az élő show-ba.

„Igaza volt Ferónak, nekem még tanulnom kell. Ezért jelentkeztem erre a versenyre is, hogy tapasztalatot szerezzek. Megfogadtam a tanácsát, tanulok, fejlesztem magam, hogy minél jobb legyek” – mesélte Blanka a Blikknek, akinek volt mentora, Nagy Feró is örül a sikernek, mivel nagyon tehetségesnek tartja a lányt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek