Starity

Kalapács alatt Paris Hilton Bentley-je

2012. január 08. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szállodaörökösnő eljótékonykodja méregdrága autóját, hogy másokon segítsen.

hirdetés
Kalapács alatt Paris Hilton Bentley-je

Paris Hilton, aki egy kisebb autóparkkal rendelkezik – melyben a Cadillactől, a Bentley-ken át, a Lexus LFA-ig minden megtalálható –, árverésre bocsátja egy járművét, hogy a befolyt összeg teljes egészét jótékony célra ajánlja.

A szőke celeb két Continental GT-modellel is rendelkezik: az egyik egy világoskék, a másik egy egyedi gyártású, babarózsaszín Bentley, amelyet 2008-ban a West Coast Customs készített, s néhány hónappal ezelőtt sikerült is „megkarcolnia”.Mindig is szerettem volna egy rózsaszín autót. [...] Nem állítom, hogy minden nap ezzel fogok járni, de azért elég sokat. És lesz rajta sötétítő fólia, hogy a fotósok ne tudjanak bevakuzni – nyilatkozta három éve az FHM februári címlaplánya.

Hogy vajon a rózsaszín csodától válik-e meg, vagy a másik, kevésbé „híres” kék színű járgánytól, egyelőre nem árulta el. Azt viszont igen, hogy hamarosan megjelenő albumát a house zene inspirálta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek