Starity

Demi Lovato: „Brutálisak a konfliktusaink”

2012. január 08. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato elárulta, hogy nem mindig felhőtlen kapcsolata legjobb barátnőjével, a szintén Disney Channel-es múltú Miley Cyrusszal.

hirdetés
Demi Lovato: „Brutálisak a konfliktusaink”

Lassan egy éve, hogy Demit kiengedték a szanatóriumból. Elárulta, hogy az idő alatt legjobb barátnője, Miley Cyrus és másik jó barátja, Selena Gomez gyakran meglátogatták, és tartották benne a lelket.

Az Unbroken album sikeres tulajdonosa megosztott pár információt baráti kapcsolatáról a Hannah Montanából ismertté vált Miley-val is. Annak ellenére, hogy mindenben támogatják egymást, korántsem tökéletes a baráti viszonyuk, ha konfrontációról van szó.

„Olyan a barátságunk, mint egy hullámvasút. Mindketten tüzes karakterek vagyunk, és minden apróságon felkapjuk a vizet. Mindegy, hányszor civakodunk, tudjuk, hogy bármikor számíthatunk a másikra, de amikor tényleg eldurvul a helyzet, brutálisak a konfliktusaink. Ordibálunk egymással, meg minden. Néha már azt gondoltam, hogy »jól van, Demi, soha többé nem lesztek jóban«, de aztán két nap múlva mindig kibékülünk, és elmegyünk valamerre csajos délutánt tartani” – árulta el Demi a Seventeen magazinnak.

Később hozzátette azt is, hogy Selenával sosem kerülnek összetűzésbe, ugyanis a Disney-sztár nem bírja elviselni a veszekedést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek