Starity

VV5: Petivel fog párbajozni Kinga

2012. január 12. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kis meglepetést okozott a cselszövő, amikor nem egy lány nevét mondta ki a kihíváson, hanem Pétert választotta.

hirdetés
VV5: Petivel fog párbajozni Kinga
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Való Világ 5 játéka az utolsó harmadához érkezett, a következő párbaj után már csak hét villalakónak lesz esélye arra, hogy mindent vigyen.

A műsor elején készült riportban Kinga elmondta, hogy a zöld kendő számára egy hatalmas pofon volt, aminek hatására sikerült ráébrednie néhány dologra, így inkább megerősödött mintsem összetört volna. Azt is nagyon jól tudta, hogy taktikázás áldozata lett, hiszen többen előre megbeszélték, hogy ráteszik a jelet.

Kiinga nem sablonos döntést hozott. Míg mindenki arra számított, hogy majd egy lányt fog megnevezni, a legnagyobb meglepetésre a valóságshow-veteránra tette a kendőt, mert állítása szerint sunyi és alattomos, valamint ő volt az, akitől a legrosszabbul esett neki, hogy rárakta a jelet.

„Nagyon sokszor úgy éreztem, hogy nem szeretnek a nézők. Ha visszajöhetnék, akkor végre megerősítést kapnék, hogy van helyem a villában” – vallotta Kinga, akinek édesanyjával egyrugóra jár az agya, hiszen a napokban ő is ugyanezt a döntést javasolta volna lányának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek