Starity

Szecsődi Karcsi nővé operáltatná magát

2012. január 13. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Állítólag egy plasztikai sebészettel már fel is vette a kapcsolatot, ahol nemi átalakításáról konzultált az egykor Megasztárban feltűnt transzszexuális énekes.

hirdetés
Szecsődi Karcsi nővé operáltatná magát

A Bors úgy tudja, Szecsődi Karcsi egy plasztikai sebészettel foglalkozó klinikán érdeklődött arról, miként tudnák átoperálni nővé. Karcsi a lap riporternek rövid magyarázkodás után szűkszavúan nyilatkozott terveiről, állítása szerint még hezitál a döntésen, mert bonyolult lelki folyamatok játszódnak le benne.

„Valóban felkerestem egy plasztikai sebészt, de teljesen más dologgal kapcsolatban. Ezt nem most, 19 évesen kell eldöntenem. Még vacillálok. Így, ahogy vagyok, rengeteg ember elfogadott”mondta az énekes, aki nemrég vallott transzszexualitásáról egy tévériportban, ahol önmagát nem tudta semmilyen kategóriába besorolni.

„Nem fiú, nem lány, nem hetero, nem biszex, nem meleg, csak én. Férfi testben női lélek vagyok, már gyerekkoromban is jobban éreztem magam a lányok között. A szervezetem női hormont termel, mert édesanyám hasában volt egy lány ikertestvérem, akit elvesztettem, ezért vagyok nőies" – ismertette magát még decemberben a TV2 riportjában.

Ha Karcsi valóban arra a döntésre jut, hogy átszabatja testét, a művelet mindössze hat hetet fog igénybe venni, melynek során első lépésben a férfi nemi szervéből nőit faragnak, másodsorban mellimplantátumokat kap, valamint eltávolítják a maradék férfias jegyeket, mint például az ádámcsutkát. A műtét annyira precíz, hogy szinte észrevehetetlen lesz a leendő partnere számára, hogy a páciens valaha is férfi volt. A műtétnek természetesen árnyoldalai is vannak: élete végéig női hormont kell szednie, valamint szexuális együttlétkor kénytelen lesz síkosítót használni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek