Starity

Katy Perry ismét stílust váltott

2012. január 13. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perryt válása után után új hajkoronával láthattuk – ami már talán nem is meglepő az énekesnőtől.

hirdetés
Katy Perry ismét stílust váltott

Sejthettük, hogy baj van a háttérben, nem teljesen boldog, hiszen a kalifornialány az elmúlt évben szinte megszámlálhatatlan hajstílussal sokkolta vagy éppen lepte meg rajongóit. Fekete haját először vörösre cserélte, majd szőkére, augusztusban cukorka rózsaszínnel pompázott, amelyet egész decemberig megtartott. Utána ismét szőkés lett, igazodva 2001-es stílusához.

Katy Perryt az elmúlt hónapban nem láthattuk képeken, hiszen az énekesnő eléggé magába zuhant, miután férje, Russell elhagyta őt. Ezután mindenki a PCA-s visszatérésére készült, ami viszont elmaradt. Bár Russellt kitiltották a díjátadóról, Katy sem jelent meg – a barátai szerint még nem érezte magát késznek. Azonban a People Choice Awards-os aratás (hét jelölésből öt díjat zsebre tehetett) meghozta a kedvét, és kimozdult kicsit a jelenlegi szállásából. Egy leleményes rajongó természetesen felismerte, és a Tumblrön be is számolt az élményéről. Leszólította az énekesnőt, aki nagyon kedvesen fogadta, s szívesen csinált vele egy közös fotót is. Katy állítólag biztosította a fiút, hogy most már jobban van, és nagyon köszöni a támogatást.

A képen tisztán látszik, hogy Firework előadójának kék a haja.
A képen tisztán látszik, hogy Firework előadójának kék a haja

A stílus nem új, hiszen rengeteg alkalommal láthattuk őt már kék parókával díjátadókon vagy fotózásokon – a különbség most csupán annyi, hogy ez ez az igazi haja. Szerintetek jó választás volt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek