Starity

Megdöbbentő pletykát terjesztenek Khloe Kardashianról

2012. január 13. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja a Star magazin indította el a pletykaáradatot: mégsem azonos Kim, Kourtney és Khloe Kardashian édesapja? Két nő állítása szerint Khloe csupán féltestvére a másik két lánynak.

hirdetés
Megdöbbentő pletykát terjesztenek Khloe Kardashianról

A Kardashian lányok már hozzászokhattak, hogy mindenféle valótlan történet terjed róluk az interneten, és gyakran szó nélkül hagyják az egyértelműen hamis kitalációkat – de ezúttal a pletykálkodás túl messzire ment.

A mostani Star magazin címlapjáról nagy betűkkel virít a „Khloe nem igazi Kardashian!” szöveg, egy, a Kardashian lányokról készített képpel illusztrálva. Az újság szerint Robert Kardashian sosem hitte el, hogy Khloe az ő vérszerinti gyermeke lenne – az ebből kifakadó pletykaáradatot két nő – Robert exfeleségei – egyetértő nyilatkozatai indították el.

„Robert sosem gondolta, hogy Khloe az ő biológiai lánya lett volna, mert Kris megcsalta, miközben Khloe megfogant – állította Jan Ashley. – Khloe nem Robert gyereke – ezt el is mondta nekem, miután összeházasodtunk. Azt kérdezte tőlem: »Ugye, te is tudod, hogy Khloe nem az én gyerekem?«”

Kris Jenner a nemrég megjelent könyvében bevallotta, hogy megcsalta párját akkoriban, amikor Khloe fogant. Robert özvegye, Ellen pedig még tovább fokozta ezt a témát: „Kris nekem azt is mondta, hogy Khloe megfoganása idejében még csak együtt sem aludt Roberttel. Khloe egyáltalán nem úgy néz ki, mint a kettő másik egyébként sem – utalt ezzel Kimre és Kourtney-ra. – Magas, más az alakja, a haja színe és formája.”

Természetesen Kardashianék, akiknek családfáján néha valóban nehéz kiigazodni, tagadták a híreszteléseket. Khloe Twitteren fakadt ki: „Ez nevetséges és NEM igaz! Undorító vagy!”, majd később hozzátette: „Hogy mered így megemlíteni az apám nevét?! Szégyellhetnéd magad! Sok dolgot eltűrtem már, de ezt nem fogom.”

Kris egy talkshowban, a Good Morning Americában fogalmazta meg röviden véleményét: „Ennél nagyobb hülyeséget életemben nem hallottam!”


Star magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek